Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100 EUR!

Splošni pogoji poslovanja

1. SPLOŠNO
Splošni pogoji poslovanja so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje. S spletno trgovino Moj trgovec upravlja podjetje Pro.net računalniške storitve, Domen Šešerko s.p. (v nadaljevanju trgovec).
Ob registraciji v sistem spletne trgovine, obiskovalec pridobi uporabniško ime, ki je enako naslovu njegove elektronske pošte ter geslo. Uporabniško ime in geslo uporabnika nedvoumno določata in povezujeta z vnesenimi podatki. Z registracijo obiskovalec postane uporabnik in pridobi pravico do nakupa, nakup pa lahko opravi tudi kot obiskovalec.
Splošni pogoji poslovanja obravnavajo delovanje spletne trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

2. CENE
Vse cene v spletni trgovini so navedene v evrih (€) in vsebujejo DDV. Trgovec JE zavezanec za DDV. Vse cene v spletni trgovini so cene izdelkov in ne vsebujejo stroškov dostave. Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti.
Cene veljajo v primeru plačila s spodaj navedenimi načini plačila. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o potrditvi naročila). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

3. NAČINI PLAČILA

Trgovec uporabniku omogoča naslednje načine plačila nakupa izdelkov iz spletne trgovine:
– gotovinsko ob prevzemu blaga (v tem primeru Pošta Slovenije dodatno zaračuna vračilo nakaznice),
– plačilo na transakcijski račun po položnici ali preko spletne banke (v tem primeru se izognete plačilu provizije, ki jo zaračuna Pošta Slovenije za pošiljke z odkupnino)

– plačilo s Paypal

4. DOSTAVA IN DOBAVNI ROK
Dobavni rok začne teči ob 12.00 uri na dan prejema potrdila o plačilu oziroma od takrat, ko ste dobili po elektronski pošti obvestilo, da je vaše naročilo potrjeno. Dobavni rok je takoj iz zaloge ali po dogovoru. Artikli, ki so na zalogi, bodo odposlani že isti dan ali naslednji delovni dan po prejetem naročilu in plačilu. V primeru, da izdelki niso na zalogi, vas bomo po elektronski pošti obvestili o predvidenem roku dostave.
Za dostavo uporabljamo Pošto Slovenije, kar pomeni, da Vam naročene artikle dostavi poštar na naslov prejemnika, ki ste ga navedli ob registraciji ali naročilu. Praviloma se dostave vršijo v dopoldanskih urah, v primeru, da pa paketa ne morete sprejeti, pa ga lahko prevzamete kasneje tudi na najbližji Pošti Slovenije.
Strošek dostave je enoten za celotno Slovenijo. Pri plačilu po predračunu ali s storitvijo Paypal znaša poštnina 3,90€ (dostava brez odkupnine), pri plačilu po povzetju pa znaša ta 4,90€ (dostava z odkupnino).

Po predhodnem dogovoru po telefonu 040/267-907 ali na info@pro-net.si lahko opravite tudi osebni prevzem na našem naslovu Pekrska cesta 4, 2000 Maribor.

5. VRAČILO BLAGA
Če vam blago ne ustreza, nas morate o vaši nameri oz. reklamaciji obvestiti v 14 dneh od prejema pošiljke. Izdelke morate vrniti v roku 14 dni od datuma vložitve vaše pisne namere oz. reklamacije. Izdelki morajo biti vrnjeni v originalni embalaži in ne smejo biti poškodovani. Zraven mora biti obvezno priložen originalen račun. Izdelke vrnete na naslov podjetja, ki je naveden spodaj. Vrnitev prejetega blaga prodajalcu v roku za odstop od pogodbe se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Prodajalec mora potrošniku takoj vrniti vsa opravljena plačila oz. najkasneje v roku 14 dni po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe. V skladu s sedmim odstavkom 43.d člena Zakona o varstvu potrošnikov, potrošnik v zvezi z odstopom od pogodbe sam krije stroške vračila blaga.

6. VARNOST
Lastnik (zbiratelj podatkov) spletne trgovine Moj trgovec je:
Pro.net računalniške storitve
Domen Šešerko s.p.
Pekrska cesta 4
2000 Maribor
info@pro-net.si

Lastnik spletne trgovine se zavezuje, da bo ščitil vašo zasebnost in razvijal tehnologijo, ki vam bo omogočala varno spletno izkušnjo. Ta izjava o zasebnosti velja za spletno trgovino Moj trgovec. Z uporabo spletne trgovine soglašate z načini uporabe podatkov, ki so opisani v tej izjavi.

Spletna trgovina ima SSL certifikat. Ta skrbi za varno povezavo med strežnikom in obiskovalcem strani. SSL (Secure Socket Layer) je varni protokol, preko katerega se pošiljajo podatki. Takšni podatki so zaščiteni z enkripcijo, mehanizmom, ki preprečuje prisluškovanje ter možnost vdora. SSL certifikat v praksi prinaša zaupanje med prodajalcem in kupcem, da so podatki (na primer osebni podatki, gesla, številke kreditnih kartnic), med pošiljanjem zavarovani in nedostopni tretjim osebam.

7. VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV
Spletna trgovina Moj trgovec zbira podatke na spletni trgovini z namenom zagotoviti pravilno delovanje spletne trgovine ter nudenje zahtevanih storitev. Spletna trgovina Moj trgovec lahko uporabi vaše podatke tudi za naslednje namene:
– obveščanja strank o novostih na spletni trgovini,
– obveščanja strank o novostih, ki se tičejo izdelkov ali storitev, ki jih nudi spletna trgovina Pro.net.