Brezplačna poštnina pri nakupu nad 100 EUR!

SERVIS RAČUNALNIKOV MARIBOR – MojServiser

V okviru podjetja Pro.net Domen Šešerko s.p. deluje tudi računalniški servis MojServiser.

Servis računalnikov Maribor – Moj Serviser vam ponuja celovito rešitev na področju servisa, nadgradnje in vzdrževanja vašega računalnika. V preteklih letih smo na tem področju nabrali dragocene izkušnje, ki jih uspešno uporabljamo pri svojem delu. Da bi strankam zagotovili kvalitetne storitve, nenehno spremljamo razvoj na trgu informacijske tehnologije in se ustrezno dodatno izobražujemo.

S svoji strankami si prizadevamo zgraditi trden in verodostojen odnos, kajti le zadovoljna stranka, daje našemu podjetju dodano vrednost in možnost za rast in nadaljnji razvoj.

Na področju servisa in vzdrževanja smo v preteklih letih nabrali dragocene izkušnje, ki jih uspešno upravljamo pri svojem delu. Da bi strankam zagotovili, kar se da kvalitetne storitve, nenehno spremljamo razvoj na trgu informacijske tehnologije in se ustrezno dodatno izobražujemo.

S svoji strankami si prizadevamo zgraditi trden in verodostojen odnos, kajti le zadovoljna stranka, daje našemu podjetju dodano vrednost in možnost za rast in nadaljnji razvoj.

Naše storitve so:

  • popravila stacionarnih in prenosnih računalnikov;
  • namestitev operacijskega sistema, gonilnikov ter programske opreme;
  • odstranitev virusov in vohunskih programov;
  • zamenjava ekrana/zaslona na prenosnem računalniku;
  • ostala diagnostika.

V mesecu marcu 2017 smo odprli novo poslovno enoto – računalniški servis in fotokopirnico. Najdete nas na Cankarjevi ulici 10 v Mariboru, kjer vas pričakujemo vsak delovnik med 8.00 in 15.00. Telefonska številka v poslovni enoti je 070/609-113.
Izven delovnega časa pa smo kadarkoli dosegljivi (tudi med vikendom) na telefonski številki 040/267-907.